Mint & Paan Kulfi and Gulab Jamun, Fruit purée, rose basil seeds.

Mint & Paan Kulfi and Gulab Jamun, Fruit purée, rose basil seeds.
laxmi kanth

laxmi kanth

Head Chef 25th February 2019

Mint & Paan Kulfi and Gulab Jamun, Fruit purée, rose basil seeds.